Om företaget

I juli 2011 blev vi hundägare till en powder puff kinesisk nakenhund med hår som heter Casper och är 4,5 år. Den största utmaningen blev när vi skulle borsta tänderna på honom, vilket han inte tyckte om. Casper blev helt vansinnig och vägrade samarbeta trotts att vi var tre som höll i honom. Efter ett besök hos veterinären där dom berättade att Casper började få inflammation och var rejält irriterad i munnen, så insåg vi att antingen måste vi börja borsta tänderna på honom eller boka tid hos veterinären med jämna mellanrum. Det sistnämnda skulle bli en dyr historia.

Efter lång tids tester med alla hjälpmedel som fans på marknaden och funderingar årt alla håll så föddes idén för HandyBrush. HandyBrush är en borsthandske som gör att man kommer åt alla tänder, även de längst in i munnen, och bäst av allt utan bråk.

Casper blev till en lugn och sammarbetsvillig hund som jag kan borsta tänderna på varje dag.
1,4 år senare har han en jättefin munhygien och veterinären är mer än nöjd. Av denna anledningen har jag tagit fram HandyBrush™, en tandborst handske, som finns både med och utan borstar.

Gå in på fliken HandyBrush för vidare info.

Hoppas du blir lika nöjd som jag är:)