Hundtandborsten Handy Brush™

HandybBrush är en hand-tandborste som finns i fyra färger, den finns i 5 fingras för de större hundarna och även hästar fungerar den på.
Och den andra  modellen  har med  2 fingrar för dom mindre hundarna.
Har man sår på händerna så rekommenderas att man andvänder en gummihandske.
Det finns inga gevägar till en ren mun, så hjälp hunden att borsta tänderna varje dag, det rekomenderas också att andvända en vanlig tandborste för att komma i mellan tänderna.

Du börjar med den utan borstar och ge hunden godis klappa hunden i ansiktet så saliv kommer på handsken, när du och hunden är redo tar du lite tandkräm på fingret och lite vatten, för djur! (säljer även tandkräm mm på hemsidan) använd inte människotandkräm med fluor,luddra upp och ta med den andra handen bakom öronen på hunden, öppna munnen bakom hugg tänderna och börja längst in borsta längst sidan och ta ut handen, så hunden får svälja.upprepa likadant på andra sidan tills du är nöjd! borsta på tänderna och inte på tandköttet då kan du skada tandköttet och hunden kan få ont! För vidare information se film:)

Det är viktigt att veta att detta sker på egen risk, du måste vara säker som djurägare. Du får inte använda samma handske på flera djur pga bakterier.

Har du sår på dina händer så använd våran engångshandske varje gång,för att minimera att överföra dina bakterier till hunden och tvärt om! Om du inte har handskar tvätta händerna innan och efter borstning! Byt tandborste mellan 2-3 mån pga slitage och bakterier, även om den ser ok ut. Detta är jätteviktigt!

Vi har tagit fram en tandborste som är kontrollerad och har kvalitet vilket är viktigt för oss! Den är patenterad och skyddad!

Har du ideer om hundtandborsten, maila oss